Jacob vis in RTL4-programma ‘Onschuldig?’

Vanavond om 21.30 uur wordt bij het RTL4-programma “Onschuldig?” de zaak Henk Haalboom behandeld. Zijn huidige vriendin heeft er een boek over geschreven, maar ook Ellessy-thrillerauteur Jacob Vis wordt naar voren gehaald. Met zijn true crime-boek Het rijk van de bok heeft hij deze zaak aanhangig gemaakt. Later heeft Jacob Vis ook een fictie-versie gemaakt […]

Koningslaan in De Gelderlander

Binnenkort verschijnt de vijfde roman van Ellen Lina, getiteld Koningslaan. Hierin laat zij veel elementen uit haar omgeving Huissen terugkomen. Maar een streekroman is het zeker niet. De Gelderlander schreef er een artikel over.

Lees hier het complete krantenartikel.

[…]

Jacob Vis met De Elfenboom in De Stentor

Het tweede jeugdboek De Elfenboom van thrillerauteur Jacob Vis wordt uitgebreid besproken in dit artikel van De Stentor: ‘Een sprookjesachtig slot waarin hoofdrolspeelster en prins ‘nog lang leven’ past niet bij schrijver Jacob Vis uit Kampen. ,,Het is een misvatting dat sprookjes lieflijk en zoet zijn.’’’.

Lees het complete artikel uit De Stentor.

[…]

Uitnodiging boekpresentatie Rozenlaan 10

Tijd voor een bijzonder moment. Vol trots presenteert Angelique van Dongen op vrijdagavond 27 oktober om 19.00 uur haar 10e roman: Rozenlaan 10!

Graag wil zij hier met u op proosten, waarna er gelegenheid is het boek door haar te laten signeren.

Graag tot 27 oktober bij boekhandel ‘Het verboden rijk’, Arendstraat 32 in Oosterhout.

[…]

Jacob Vis op Nederlands Thrillerfestival

Sinds 2009 wordt Zoetermeer in de maand oktober een week lang omgetoverd tot Thriller City. Het Nederlands Thrillerfestival is een zo goed als niet meer weg te denken evenement in deze stad aan de A12.

Verreweg de bekendste misdaadschrijver die Zoetermeer aandoet, is Jacob Vis uit Kampen, winnaar van De Diamanten Kogel en diverse malen […]

Aanmelden Nieuwsbrief

Twitter