Auteur Sky te gast bij première Sky-musical

SKY musical

“Afgelopen november werd ik overvallen door het bizarre toeval van twee soorten Sky in één week. Een dag voor de presentatie van mijn boek, kwam Marco Borsato naar buiten met Sky the Musical. Over een 16 jarig meisje dat zonder vader opgroeit, problemen heeft op school, met moeder en op Internet. Ze hoort er niet bij en er gebeurt van alles in haar jonge leven. Dat was precies míjn Sky! Dat was míjn verhaal! De verontwaardiging was groot, maar bijzonder was het ook.

Op twitter werd hevig gereageerd over het toeval en contact met het management van de musical volgde snel. Zo kwam ik op de première van Sky the Musical terecht, tezamen met heel bekend Nederland. Wat een belevenis! De musical kwam aan de ene kant heel erg overeen met mijn boek – zoals ik al verwachtte – maar aan de andere kant had het een heel eigen verhaal. Ik werd meegezogen tijdens de prachtige duetten, die perfect pasten bij de verhaallijn van mijn Sky. Dat waren voor mij de hoogtepunten van de musical.

Al met al was het een hele mooie middag en het was fantastisch om mee te maken. Binnenkort mag ik hoofdrolspeelster Lisse – Sky dus – een exemplaar van mijn Sky overhandigen. Ik kan niet wachten!”

– Ellen Lina

SKY musical

SKY musical

SKY musical