Angelique van Dongen

angeliquedongenIk ben geboren op 10 april 1970 te Dongen. Op mijn tiende ben ik met mijn ouders en broer naar Zundert verhuisd, om vervolgens 5 jaar later weer terug te keren naar Dongen. Na mijn middelbare school ben ik opleidingen in de gezondheidszorg gaan volgen. Na de opleidingen ben ik moeder geworden van drie prachtige zonen. Al die jaren ben ik parttime werkzaam gebleven in de gezondheidszorg.

Ik heb in diverse settings gewerkt, en ben sinds 2000 werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Ik werk daar op een leerafdeling, wat inhoud dat ik samen met een aantal collega’s leerlingen begeleid en coach in hun leerproces.
Naast mijn gezin en baan maak ik veel tijd vrij om te schrijven, want dat is mijn passie!

Bibliografie
Leugens & Liefdes – Ellessy (2009)
Verkeerd verlangen – Ellessy (2010)
Geslepen – Ellessy (2011)
Vage Angst – Ellessy (2012)
Geraakt – Ellessy (2013)
Papieren kinderen – Ellessy (2014)
Schaduwweduwe – Ellessy (2014)
Onverwacht – Ellessy (2015)
Thee met koekjes – Ellessy (2016)
Rozenlaan 10 – Ellessy (2017)

Website