Carla Vermaat

vermaatNog voordat ik kon lezen en schrijven, bedacht ik al verhaaltjes. Toen ik een jaar of 10 was, kreeg ik van mijn ouders een typemachine, gekocht van AH-zegeltjes. Een van mijn mooiste verjaarsdagcadeaus ooit!
In 1978 werd mijn eerste romantische verhaal gepubliceerd, in rap tempo gevolgd door zeven andere. Daarna volgde er een drukke periode met gezin en werk, maar in 2001 pakte ik het schrijven toch weer op. Inmiddels heb ik dertien boeken op mijn naam staan en binnenkort komen er twee bij. Ook heb ik een misdaadverhaal in een toonaangevend maandblad in de USA gepubliceerd en in augustus verscheen in Engeland een ander misdaadverhaal in een bundel met internationale crime-stories.
Tussen het schrijven door schilder ik. Ik vertoef vaak in het Engelse Cornwall, wat voor mij een oneindige bron van inspiratie is.

Bibliografie
Als er geen vertrouwen is – Ellessy (2008)
In Beeld – Ellessy (2009)
Als het ijs gesmolten is – Ellessy (2009)
Meisjes loos – Ellessy (2012)
Als de druiven rijpen – Ellessy (2013)
Vogelvrij – Ellessy (2014)
Als de dagen lengen… – Ellessy (2014)
Boven water – Ellessy (2015)
Een zomer in Cornwall – Ellessy (2016)
Bloed druk – Ellessy (2017)

Onder haar pseudoniem Mary Morgan verscheen:
Wisselspel – Ellessy (2004)
Onderstroom – Ellssy (2010)
Nacht zonder einde – Ellessy (2011)

Website